Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Ördög Nóra és a Helia-D sminkkollekciója  

SZÁJ

Take care of me, Deer!

Nekem elég nagy szám van – minden tekintetben... – és sajnos nagyon könnyen kiszárad. (Lehet, hogy ez összefüggésben van azzal, hogy sokat is beszélek...?) A hidratáló, színezett ajakápoló élettel teli színekkel kényezteti az ajkakat, nem szárít, nem kényelmetlen, és egy lépésben betölt két funkciót is. Sőt! Ha előtte az új kedvencemet a Dúsító ajakbalzsamot is használom, akkor két legyet (sőt, hármat) ütök egy csapásra. Ez az ultrafényes formula, azonnal teszi a dolgát, és teltebbé, hidratáltabbá varázsolja az ajkakat. Használd önmagában vagy a két terméket együtt. Ha az ajakfényt rendszeresen használod, akkor hosszútávú teltséget érhetsz el. (De erről részletesebben a termékleírásban!)

Nálam mindig van mindkettőből a táskámban.  Így gyakran fel tudom frissíteni, még ha el is halványul a szám mondjuk egy nap közbeni kávézásnál. Viszlát, cserepes ajkak!

És egy extra tipp tőlem: ne félj használni az élénkebb, merészebb színeket sem akár egy átlagos hétköznapon! Figyeld meg, mennyi bókot zsebelsz be érte!


7termék 17
Szűrés
SZÍN
ÁRNYALAT FANTÁZIANEVE