Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Ördög Nóra és a Helia-D sminkkollekciója  

Átlagos értékelés:
2.6 (5 vélemény)
(1)
(1)
(0)
(1)
(2)
Még nem írt véleményt a termékről?
B. Judit
2024.01.06
Sajnos a ceruzát lehetetlen kihegyezni. Se késsel, se sminkhegyezővel nem sikerült. Valamiért a ceruzabél közül műanyag van és talán emiatt vagy más miatt széttörik az egész. Nem tudom ajánlani, mert úgy néz ki, hogy kidobott pénz.
Lina
2023.10.24
Nagyon szép színe van, nagyon örültem neki amikor megvettem, de amint elkopott a hegye, onnantól kezdve lehet a kukába dobni. Nem lehet kihegyezni!!!! Esik szét az egész. Sajnálom, mert nem volt olcsó és mert egyébként szeretem a Nórit, de ezt a terméket nem szabad tovább árulni, vagy adjanak mellé hegyezési tanácsokat.
norabeauty.com válasza:
Kedves Lina! Sajnáljuk, hogy termékünk csalódást okozott. Azért, hogy a ceruza jól satírozható legyen, kifejezetten puha anyaggal dolgozunk, ennek az az egy hátránya van, hogy nehezebben hegyezhető, illetve csak nagyon éles és jó minőségű hegyezővel lehet faragni. Üdvözlettel: Nora Beauty csapata
Márti
2023.07.02
A szine tokeletes lenne szamomra, viszont sajnos lehetetlen kihegyezni. Igy kenytelen voltam kidobni, a nagy resze karba vesz.
Eszter
2023.04.07
Nagyon puha, könnyen felvihető ellenben tartós, szép a színe. Nagyon szeretem használni, az egyetlen problémám vele az -mint sok más márkával is- hogy szinte képtelenség kifaragni, darabokban van a bele. Sajnos így fele nem a szemöldökömre, hanem a kukába kerül.
Sári Judit
2022.09.09
Rengeteg szemöldökceruzát és port kipróbáltam már, de ez a termék számomra mindet felülmúlta. Ceruza, mégis olyan puha- és ezáltal olyan könnyűvé teszi a felvitelt-, mintha porral dolgoznék. Az eredmény pedig tartós. Nem “folyik le”, még az éppen járni tanuló Kisfiam után rohangálás közben sem. :D
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza