Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Ördög Nóra és a Helia-D sminkkollekciója  

Átlagos értékelés:
5 (8 vélemény)
(8)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Ivett
2024.06.28
Nagyon jó termék, végre egy spirál, ami nem csomósodik, nem kopik le, egész nap tart. A színe is csodálatos.
Katica
2023.11.27
Imádom. Krémes, tartós mégis kíméletesen le lehet tisztítani. És végre a világos típusokra is gondolt valaki., mert nem csak fekete van belőle, hanem barna is!
Kriszti
2023.11.10
Nem feltűnően barna, de nem is fekete, imádnivaló, szép sötét, lágy árnyalat, nagyon tetszik magamon. Meglepődtem, hogy reggeltől estig kitart minimális kopással, nem hullik le apró darabokban a pillákról. Könnyen lemosható. Más spirálok könnyen okoznak nekem szemirritációt, de ennél a terméknél 2 nap használat után már nem tapasztaltam ilyet. A dúsító szó szerintem nem annyira releváns, inkább a könnyű kezelhetőség és a szép árnyalat a termék erőssége. Megérte megvenni, kedvencem lett!
Orehovszky Anna
2023.11.09
Már nagyon sok spirált kipróbáltam, de egyik sem volt olyan tökéletes mint ez a termék! Örülök, hogy rátaláltam! Ezután csak ezt fogom venni! Boldogságot hozott az életembe. Köszönöm.
Henrietta
2023.10.07
Egyszerűen imádom! Gyönyörű pillákat varázsol és egész nap kitart! Este pikk- pakk lemosható, nincs vele macera. Tökéletes termék, tökéletes szîn.
Adrienn
2023.08.22
Nagyon szeretem ezt a szempillaspirált! A kefe is pont jó, könnyen lehet vele bánni, szép hosszú szempillákat lehet vele készíteni. Könnyen le mosható a nap végén, nem kell szenvedni vele. Nem gondoltam volna, hogy a barna lesz az új kedvencem. Ajánlom másoknak is ezt a termeket!
Vivien
2023.07.03
Szuper termék, tartós, nem kenődik el még egy hosszú nap után sem, de könnyen lemosható. 5*
Évi
2023.06.10
Nagyon jó termék, fantasztikus szempillákat lehet varázsolni vele! :)
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza