Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Ördög Nóra és a Helia-D sminkkollekciója  

A Nora Beauty

A Nora Beauty

2022.06.09 12:06
A Nora Beauty

Szeretném, ha a Nora Beauty az egyszerű, túlzásoktól mentes, tiszta szépség szimbóluma lenne, az ápolt, önmagával törődő nők márkája, a smink, amit nem mások kedvéért viselünk, hanem csakis a saját örömünkre. Az apró plusz, ami extra önbizalommal tölt fel bennünket a sűrű hétköznapokon.

Sokszor láthattok sminkben és smink nélkül is. És valóban hiszek abban, hogy egyáltalán nem a festék tesz minket széppé, de tudom, mert én is nőből vagyok, hogy a legkisebb apróság is képes önbizalmat adni, ami viszont már belülről árad kifelé! Egy elismerő mosoly, egy kedves bók a párunktól, a gyerekeinktől, a portás bácsitól képes kioldani a masnit, ami leszorítja az angyalszárnyainkat. (Na, külön vicces, hogy ezt éppen egy ördög mondja...)

Amikor először felmerült, hogy megalkothatnám a saját sminkmárkámat, leültem, és végig gondoltam, hogy mik azok a dolgok, amelyek nekem fontosak a hétköznapokon. Mit várnék el, ha bármit kívánhatnék?

A legfontosabb, hogy a smink szolgáljon engem, és ne én őt. Ne okozzon megterhelést, nyűgöt a használata, legyen puha, kényelmes, krémes, adjon és ne elvegyen! Ne szárítson, hanem tápláljon! Nem igaz, hogy a szépségért meg kell szenvedni!

Mi nők, gyerekekkel, férjjel, háztartással, munkával, millió elvégzendő feladattal megérdemeljük, hogy a smink kényeztessen! És megérdemeljük az esélyt, hogy egyszerű, praktikus megoldásokkal szebbnek érezhessük magunkat úgy is, hogy nincs igazán időnk a sminkelésre.

Olyan sminktermékeket szerettem volna, amelyek modern és okosmegoldásokkal több funkciót sűrítenek magukba, ezzel időt spórolva nekünk, és megadva az esélyt, hogy az ápoló, tápláló funkciókon túl a szépségünk kiemelését is megoldják egyetlen lépésben.

És mindezek mellett legyen szép, mint tárgy is! Szenvedélyesen szeretem az ízléses, stílusos dolgokat. Olyan sminkeszközöket szerettem volna, amiket jó érzés elővenni, nézegetni, megbecsülni. Amelyek nem csak a bőrünket simogatják, de a szemünket, a lelkünket is.

Az őzike szépsége, finomsága, bája, könnyedsége kísérjen mindannyiunkat a hétköznapokon!