Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Ördög Nóra és a Helia-D sminkkollekciója  

AJÁNDÉKCSOMAG

BE MY GIFT, DEER!

Karácsonyi ajándékcsomag

Örömtől csillogó és Nora sminkben ragyogó szemek Karácsonykor!

A barátnődet, párodat szeretnéd meglepni valamivel? Biztosan örülni fog ennek a csodás smink szettnek!

 

  • SZEMHÉJPÚDER PALETTA 02 MELEG SZÍNÁRNYALATOK - Adore me, Deer! – egyszerű, tiszta tónusok simogató kombinációja a hétköznapi tündöklésért: öt, egymással harmonizáló szemhéjpúder árnyalat matt és csillámosan ragyogó színekkel.
  • SZEMCERUZA 02 BROWN - Watch me, Deer! – ez az te pillanatod: puha barna szemceruza, amely gazdag színnel, füstös hatással emeli ki a szemeket.
  • SZEMÖLDÖKCERUZA 03 DARK BROWN - Brow me up, Deer! – bátran húzd fel a szemöldököd: púderes és puha sötétbarna szemöldökceruza a szemöldökív precíz kiemeléséért.
  • KOMPAKT PÚDER 03 LIGHT TAN - Fix me, Deer! – semmi porhintés: könnyű textúrájú púder, amely természetes, selymes matt fedést biztosít; hosszan tartó formula, amely könnyen és egyenletesen felvihető.

Minden karácsonyi dobozban Nóri saját kezűleg aláírt kártyáját tettük, és ahogy a videókban is láthatjátok, Nóri is lelkesen csomagolta a szetteket.

 

MEGLEPETÉS NYEREMÉNY!

És hogy a karácsonyi meglepetés még nagyobb legyen, két dobozba különleges ajándék is került:

Vajon kinek a dobozába tette Nóri a meghívót egy személyes találkozásra és közös kávézásra a Nekem a Balaton-ban?

És a másik meglepetést ki fogja megtalálni? Ki fogja kiélvezni a kényeztető arckezelést a Helia-D Professional szalonban? https://www.heliadszalon.hu/

Aki megtalálja a karácsonyfa alatt, írjon nekünk Instán: Nora Beauty https://www.instagram.com/norabeauty_makeup/?hl=hu   hogy az ajándék beváltása minél hamarabb megvalósulhasson.