Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Ördög Nóra és a Helia-D sminkkollekciója  

Nora Beauty Lakkzselé (géllakk) HD-01 Naked Truth
Nora Beauty Lakkzselé (géllakk) HD-01 Naked Truth
3 299 Ft

Nora Beauty Lakkzselé (géllakk)
HD-01 Naked Truth

Nora Beauty Lakkzselé (géllakk) HD-01 Naked Truth
Nora Beauty Lakkzselé (géllakk) HD-01 Naked Truth
Nora Beauty Lakkzselé (géllakk) HD-01 Naked Truth
Nora Beauty Lakkzselé (géllakk) HD-01 Naked Truth
Nora Beauty Lakkzselé (géllakk) HD-01 Naked Truth
Nora Beauty Lakkzselé (géllakk) HD-01 Naked Truth

Napsütötte, derűs árnyalatok - nem csak nyaraláshoz!  A Happy Days vidám zselélakkok a dolgos hétköznapok egyhangúságát is képesek feldobni. Ne engedd elszürkülni a világot! A lakkzselé  a hivatalos megnevezése az UV/Led fényre kötő géllakkoknak, ezért mi így használjuk.

NORA BEAUTY TIPP
Happy Days (HD): ha folyton a vidám, nyári napokra gondolsz!
MADE IN
EU
FORGALMAZZA
Helia-D & Nora Kft.
KISZERELÉS
5, 5 ml
KATEGÓRIA
Köröm
Részletek

Otthoni használatra optimális méretű kiszerelés, sokáig elég.

Hidroxietil-metakrilát, vagyis HEMA-mentes termék.

Használat:

Alapzselé felvitele után alkalmazd. A tökéletes fedés érdekében két rétegben vidd fel a lakkzselé színt.

Pont úgy fesd a lakkzselét, ahogy a hagyományos körömlakkot festenéd.

  • Ha még kezdő vagy és nincs a kezedben a mozdulat, javasoljuk, hogy ujjanként fess és ujjanként köttess. Vagyis fesd fel a réteget az egyik körmödre, majd LED lámpában köttesd 30 másodpercig. Utána következhet egy másik köröm ugyanígy.
  • Ha már néhány alkalommal elkészítetted körmödet, vagyis haladó vagy, akkor ugyanezt két ujjanként is megteheted. A hüvelykujj maradjon mindig egyedül, ezt mindig külön készítsd.
  • Ha már otthoni-profi vagy, akkor nem fog gondot okozni a szalon-módszer sem. Ennek lényege: A mutatóujj festésével kezdd és haladj a kisujj felé. Ha kész a 4 ujj, LED lámpában köttesd 30 másodpercig. Ezután következhet a hüvelykujj is: alapzselé felvitele, majd köttetés. A folyamat tehát 4 részből áll:
  • Egyik kéz 4 ujja (mutató, középső, gyűrűs, kis): festés, majd köttetés
  • Egyik kéz hüvelykujja: festés, majd köttetés
  • Másik kéz 4 ujja (mutató, középső, gyűrűs, kis): festés, majd köttetés
  • Másik kéz hüvelykujja: festés, majd köttetés
  • Azért nem egyszerre festjük és köttetjük mind az 5 körmünket, mert az ujjak különböző szögben állnak, vagyis ha egyszerre festenénk és köttetnénk mind az 5 körmöt, akkor elfolyhatna a zselé. Amint szerzel egy kis gyakorlatot a lakkzselé használatában, automatikusan figyelni fogsz arra, hogy egyenesen tartsd az ujjadat, így akkor sem fog elfolyni a zselé, ha 4 körmöt készítesz egyszerre. Addig viszont javasoljuk, hogy lépésenként haladj.

A második szín rétegnél ugyanezt a folyamatot ismételd meg.

Ha picit elfolyt a lakkzselé, narancsfapálcával korrigálhatsz köttetés előtt. Fedőzselével folytasd a hosszan tartó eredményért.

TIPP: Tapasztalatok szerint a pigmentáltabb színek (pl. a fehér, fekete, piros, bordó stb.) lassabban kötnek, ezért fontos, hogy a színek kötési idejét kitapasztald. A túlköttetésnek nincs kockázata, de néhány színnek jót tehet, ha 45 másodpercig kötteted.

A Nora Beauty termékek egyaránt hidroxietil-metakrilát, vagyis HEMA-mentesek.

A hidroxietil-metakrilát a géllakozáshoz kapcsolódó termékek túlnyomó részében megtalálható, egyik fő alkotóelemük. Egy fényre keményedő anyag, amelyet megkötő, kondicionáló tulajdonsága miatt alkalmaznak a termékekben, segíti a zselében található részecskék összekapcsolódását, az egyes rétegek tapadását. Bőrrel érintkezve azonban allergiás reakciót válthat ki, irritációt, kiütést okozhat.

A HEMA anyagot tartalmazó zseléknek ezért nem szabad a bőrrel érintkezniük, használata kizárólag képzett szakemberek számára javasolt.

Fontosnak tartjuk elmondani, hogy a hidroxietil-metakrilát professzionális használatra szánt termékekben nem tiltott alapanyag. A HEMA anyagot tartalmazó termékeken meg kell jeleníteni a következő figyelmeztetéseket: „Csak professzionális használatra” és „Allergiás reakció válthat ki”.

A Nora Beauty lakkzselék HEMA-mentesek, így bátran kísérletezhetsz, akkor is, ha az elején nem vagy még profi, de ha a bőrödre kerül az anyag, azt papírtörlővel töröld le.

Figyelmeztetések:

Gyermekek elől elzárva tartandó! Figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Kerülje a bőrrel és szemmel való érintkezést! Ne lélegezze be a termék gőzét! LED fényre kötő termék.

Mint a kozmetikumok általában, a Nora Beauty termékek is kémiai összetevőket tartalmaznak, amelyekre egyéni érzékenység előfordulhat.

Adatok
Brand
Nora Beauty
Cikkszám
TNNGEL09
Tömeg
27 g/db
Összetevők
BIS-HEA POLY(1,4-BUTANEDIOL)-9/IPDI COPOLYMER, HYDROXYPROPYL METHACRYLATE, ETHYL TRIMETHYLBENZOYL PHENYLPHOSPHINATE, HYDROXYCYCLOHEXYL PHENYL KETONE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, BHT, POLYPROPYLENE GLYCOL, SILICA.
+/- COLORANT: CI 77891, CI 15880, CI 77499, CI 77002, CI 77491, CI 19140, CI 77742, CI 45410, CI 16035.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek