Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft feletti vásárlás esetén!

Ördög Nóra és a Helia-D sminkkollekciója  

Nora Beauty Alapzselé
Nora Beauty Alapzselé
3 299 Ft

Nora Beauty Alapzselé

Nora Beauty Alapzselé
Nora Beauty Alapzselé
Nora Beauty Alapzselé

A körömlemez kiegyenlítését, erősítését szolgáló, átlátszó alapzselé.

MADE IN
EU
FORGALMAZZA
Helia-D & Nora Kft.
KISZERELÉS
5, 5 ml
KATEGÓRIA
Köröm
3 299 Ft
Részletek

Használat:

Nail Prep használata után vidd fel az alapzselét körmeidre vékony rétegben – úgy, ahogy egy színtelen lakkot festenél.

  • Ha még kezdő vagy és nincs a kezedben a mozdulat, javasoljuk, hogy ujjanként fess és ujjanként köttess. Vagyis fesd fel a réteget az egyik körmödre, majd LED lámpában köttesd 30 másodpercig. Utána következhet egy másik köröm ugyanígy.
  • Ha már néhány alkalommal elkészítetted körmödet, vagyis haladó vagy, akkor ugyanezt két ujjanként is megteheted. A hüvelykujj maradjon mindig egyedül, ezt mindig külön készítsd.
  • Ha már otthoni-profi vagy, akkor nem fog gondot okozni a szalon-módszer sem. Ennek lényege: A mutatóujj festésével kezdd és haladj a kisujj felé. Ha kész a 4 ujj, LED lámpában köttesd 30 másodpercig. Ezután következhet a hüvelykujj is: alapzselé felvitele, majd köttetés. A folyamat tehát 4 részből áll:
  • Egyik kéz 4 ujja (mutató, középső, gyűrűs, kis): festés, majd köttetés
  • Egyik kéz hüvelykujja: festés, majd köttetés
  • Másik kéz 4 ujja (mutató, középső, gyűrűs, kis): festés, majd köttetés
  • Másik kéz hüvelykujja: festés, majd köttetés
  • Azért nem egyszerre festjük és köttetjük mind az 5 körmünket, mert az ujjak különböző szögben állnak, vagyis ha egyszerre festenénk és köttetnénk mind az 5 körmöt, akkor elfolyhatna a zselé. Amint szerzel egy kis gyakorlatot a lakkzselé használatában, automatikusan figyelni fogsz arra, hogy egyenesen tartsd az ujjadat, így akkor sem fog elfolyni a zselé, ha 4 körmöt készítesz egyszerre. Addig viszont javasoljuk, hogy lépésenként haladj.

 

Az Alapzselé után következhet a Lakkzselé szín felvitele.

 

A Nora Beauty termékek egyaránt hidroxietil-metakrilát, vagyis HEMA-mentesek.

A hidroxietil-metakrilát a géllakozáshoz kapcsolódó termékek túlnyomó részében megtalálható, egyik fő alkotóelemük. Egy fényre keményedő anyag, amelyet megkötő, kondicionáló tulajdonsága miatt alkalmaznak a termékekben, segíti a zselében található részecskék összekapcsolódását, az egyes rétegek tapadását. Bőrrel érintkezve azonban allergiás reakciót válthat ki, irritációt, kiütést okozhat.

A HEMA anyagot tartalmazó zseléknek ezért nem szabad a bőrrel érintkezniük, használata kizárólag képzett szakemberek számára javasolt.

Fontosnak tartjuk elmondani, hogy a hidroxietil-metakrilát professzionális használatra szánt termékekben nem tiltott alapanyag. A HEMA anyagot tartalmazó termékeken meg kell jeleníteni a következő figyelmeztetéseket: „Csak professzionális használatra” és „Allergiás reakció válthat ki”.

A Nora Beauty lakkzselék HEMA-mentesek, így bátran kísérletezhetsz, akkor is, ha az elején nem vagy még profi, de ha a bőrödre kerül az anyag, azt papírtörlővel töröld le.

Figyelmeztetések:

Gyermekek elől elzárva tartandó! Figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Kerülje a bőrrel és szemmel való érintkezést! Ne lélegezze be a termék gőzét! LED fényre kötő termék.

Mint a kozmetikumok általában, a Nora Beauty termékek is kémiai összetevőket tartalmaznak, amelyekre egyéni érzékenység előfordulhat.

Adatok
Brand
Nora Beauty
Cikkszám
TNNBASE01
Tömeg
27 g/db
Összetevők
BIS-HEA POLY(1,4-BUTANEDIOL)-9/IPDI COPOLYMER, HYDROXYPROPYL METHACRYLATE, ISOBORNYL ACRYLATE, ISOBORNYL METHACRYLATE, METHACRYLIC ACID, ETHYL TRIMETHYLBENZOYL PHENYLPHOSPHINATE, ETHYLENE PHOSPHITE, HYDROXYCYCLOHEXYL PHENYL KETONE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, POLYPROPYLENE GLYCOL.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek